Lucrurile mărunte fac diferenţa

Facilităţi – Pensiunea Danubia

Confortul dumneavoastră este cel mai important pentru noi, așa ca ne-am străduit să vă punem la dispoziție toate cele necesare unui sejur perfect.


Nopţi liniştite

Facilităţi în cameră

Pensiunea Danubia ți-a pregătit o serie de facilități în cameră pentru ca tu să te bucuri de un sejur odihnitor și fără griji.


Televizor LCD

Dacă vreun eveniment sportiv, vreo emisiune sau film sunt atât de importante și vă distrag atenția de la natură, noi v-am pregătit televizor LCD.


Aer condiţionat

Atunci când răcoarea muntelui nu mai este suficientă, iar zilele sunt toride și serile călduroase, aerul condiționat este pregătit să vă răcorească.


Wi-Fi gratuit

Daca simțiți nevoia să împărtășiți prietenilor detalii despre vancanța reușită pe care o aveți la noi, sau dacă au mai ramas la lucru treburi nerezolvate, rețeaua de internet wi-fi vă stă la dispoziție.


Baie cu cabină de duş

Nimic nu este mai relaxant decât un duș fierbinte după o zi petrecută în natură.


Uscător de păr

Dacă nu lăsați vântul să vă usuce părul atunci profitați de uscătorul de păr pus la dispoziție în fiecare cameră.
Zile însorite

Facilităţi pensiune

Când pășești în afara camerei începi să te bucuri de natură, de aerul curat de munte și de toate facilitățile ce ți le-am pregătit pentru relaxare și revitalizare.


Piscină exterioară

Zilele călduroase de vară trebuie stăpânite cu o baie în piscină. Pentru că satisfacția dumneavoastră este importantă pentru noi, am pregătit o piscină bună atât pentru cei mici cât si cei mari. Haideți la bălăceală!


Parcare

Parcarea este suficient de încăpătoare pentru toți clienții noștri.


Terasă acoperită

Terasa acoperită vă așteaptă exact pe malul apei. Aici vă puteți savura cafeluța sau servi masa bucurându-vă de natură.


Restaurant

Vă așteptăm cu preparate din pește de Dunăre, dar și cu ciorbe, sarmale și alte mâncăruri tradiționale deosebit de gustoase.


Loc de joacă pentru copii

Dacă alegi să vizitezi Cazanele Dunării cu cei mici, noi avem un loc de joacă special creat pentru ei.


Şezlonguri

Pentru zilele de relaxare la soare sau la umbră pe malul apei, noi ți-am pregătit șezlonguri pe care să stai și să te bucuri de natură.