Pensiunea Danubia

Pensiunea Danubia este situată pe Clisura Dunării, în localitatea Eșelnița care practic marchează începutul defileului Dunării ce se întinde până aproape de Moldova Nouă.
TIMP LIBER

Activități

VEZI

Galerie foto

Confort, relaxare și eleganță

Pensiunea Danubia

Pensiunea Danubia este situată pe Clisura Dunării, în localitatea Eșelnița care practic marchează începutul defileului Dunării ce se întinde până aproape de Moldova Nouă.

Pensiunea Danubia clasificată cu 4 margarete vă întâmpină în Clisura Dunării cu 6 camere dintre care 5 camere duble  și un apartament iar în Casa Danubia 3 stele cu 22 de camere duble matrimoniale. Trei camere dispun și de pat supliementar unde putem găzdui 3 oaspeți.

Fiind situată pe drumul național 57, puteți ajunge la pensiunea noastră dinspre Moldova Nouă sau cel mai probabil prin Orșova, dacă veniți pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu-Severin. Drumul este în general bun, dar sfatul nostru este să conduceți cu atenție deoarece pe anumite porțiuni se lucrează intens la refacerea lui. Drumul este destul de circulat făcând legătura între Drobeta Turnu-Severin și Timișoara, pe acest traseu aflându-se multe obiective importante, atât turistice cât și administrative.

Nu vă faceți griji! Pensiunea noastră are destule locuri de parcare cât pentru toți oaspeții. Imediat ce ajungeți, personalul nostru vă așteaptă cu brațele deschise.

Ne mișcăm repede și vă cazăm imediat, pentru că știm că ați avut parte de un drum lung.

Camerele noastre sunt spațioase și confortabile și, cu excepția uneia singure, toate camerele au vedere către Dunăre. Geamuri mari care dau în balcoane mari pline de flori, de unde puteți admira Clisura Dunării. Dacă doriți, lăsați draperia trasă și dimineața, când soarele răsare de după munții de pe malul sârbesc, primele raze de soare vor intra în camera… probabil cel mai simpatic ceas deşteptător din dotarea pensiunii :).

Cât pe ce să uităm: camerele sunt dotate cu LCD-uri şi televiziune prin satelit, aer condiţionat, iar băile cu duș, feon, etc. Odată ce v-aţi cazat, cel mai probabil, veţi dori să vă potoliţi foamea după un drum lung. Puteţi lua masa pe terasă noastră (ce se află chiar pe malul Dunării) sau la restaurantul de la parterul pensiunii. Aici vă aşteptăm cu un meniu bogat, din care nu lipseşte bine-nţeles peştele de Dunăre! Peşte la grătar sau prăjit, saramură şi nu în ultimul rând probabil cel mai bun borş de peşte pe care l-aţi mâncat vreodată (şi nu o spunem noi, ci oaspeţii noştri)! Sau poate pur şi simplu vreţi să vă aşezaţi pe ponton, noi să vă servim cu o cafea sau o bere rece, iar dumneavoastră să vă bucuraţi de linişte şi de frumuseţea împrejurimilor… de mâine începe distracţia!


Clisura Dunării

Trăiri și emoții

Uitați de toate grijile odată ce vă apropiați de destinație, atunci când drumul, preț de câteva zeci de kilometri, urmează malul Dunării.

Treceți de impresionantul baraj Porțile de Fier (foarte frumos ziua, dar cu adevărat spectaculos noaptea), mai apoi de liniștitul oraș Orșova, și după încă 10 minute și câteva „Uaaau”-uri ați ajuns la pensiunea noastră.


https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/Piscina-PensiuneaDanubia-Eslenita-www.PensiuneaDanubia.ro-6.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/PensiuneaDanubia-din-Eselnita-www.PensiuneaDanubia.ro-2022-7.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/Piscina-PensiuneaDanubia-Eslenita-www.PensiuneaDanubia.ro-10.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/PensiuneaDanubia.ro-Cazare-Eșelnița.jpg


https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/Terasa-PensiuneaDanubia.ro-Cazare-Eșelnița-Cazare-Clisura-Dunării-3.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2020/07/PensiuneaDanubia-din-Eselnita-Cazare-Eselnita-Cazare-Cazanele-Dunarii-24.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/PensiuneaDanubia-din-Eselnita-www.PensiuneaDanubia.ro-2022-4.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/masa-pensiuneadanubia.ro-cazare-eselnita-5-1.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/Terasa-PensiuneaDanubia.ro-Cazare-Eșelnița-Cazare-Clisura-Dunării-5.jpg
https://pensiuneadanubia.ro/wp-content/uploads/2022/07/Piscina-PensiuneaDanubia-Eslenita-www.PensiuneaDanubia.ro-8.jpg